Szállás árak Bártfay Udvarház

Bártfay Udvarház

Címlap » Tállya » Tállyai szállások » Bártfay Udvarház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós üdülés
-10%
Szállás reggelivel a Zemplénben - üdülés 2 éjszaka, svédasztalos reggelivel 2023-01-20 - 2025-12-29 között - Saját wellness részleggel, benne élményzuhannyal, finn szaunával és színterápiás jakuzzival.
11 313 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-10%
Szállás reggelivel a Zemplénben - senior 2 éjszaka, svédasztalos reggelivel 2023-01-20 - 2025-12-29 között - Saját wellness részleggel, benne élményzuhannyal, finn szaunával és színterápiás jakuzzival.
11 313 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Zárt parkoló, Borospince, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség, Kávéház
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence (közelben), Meleg vizű fedett medence (közelben), Lovaglás (közelben), Tenisz (közelben), Edzőterem (közelben), Biliárd (közelben), Bowling (közelben), Darts (közelben)

Bártfay Udvarház

Jöjjön el Tállyára, Tokaj-Hegyalja szívébe, és csatlakozzon az illusztris nevekhez, mint a Rákócziak, III. Gyula pápa, XIV. Lajos, kik szerelmesei lettek a csodálatos vidék nedűinek! Fedezze fel Ön is a vidéket a bor mögött, és válassza a Bártfay Udvarházat az izgalmas kaland kiindulópontjaként!

Udvarházunk kapuit 2008 májusában nyitottuk meg az elsősorban minőségi szolgáltatásokra vágyó vendégek előtt, és a visszatérő vendégeink legnagyobb megelégedésére szolgáltatásaink körét azóta is folyamatosan bővítjük. Szobaegységeinkben és a kapcsolódó szolgáltatások által kategóriánkban a legmagasabb színvonalon elégítjük ki látogatóink kényelmét.

A Bártfay Udvarház vendégeinek nem kell döntést hoznia arról, hogy családias környezetben maradjanak,, vagy inkább kiszakadjanak belőle, hiszen nálunk egyszerre élvezhetik a jóleső otthonos vendégszeretetet, és emellett megtehetik mindazt, amiről a hétköznapok rohanásában lemondani kényszerülnek.

De mit is jelent pontosan a kikapcsolódás fogalma? …

Mindannyiunk számára mást és mást! Valaki a szabadidő aktív eltöltésének a híve, de akad olyan is, aki csendes, nyugodt környezetre vágyik, ahol végre kipihenheti a város zaját és rohanását.

Udvarházunk különlegessége éppen abban rejlik, hogy kiváló adottságainknak köszönhetően ezen igények és elvárások szinte mindegyikének eleget tudunk tenni. Megteremtjük a pihenni vágyók nyugalmát, ugyanakkor lehetőséget nyújtunk a rendelkezésre álló idő tartalmas eltöltésére is. Naprakészen ajánljuk a környezetünkben zajló rendezvényeket, eseményeket, de a természeti és kulturális értékeket felfedezni vágyó látogatók számára akár egyénre vagy csoportra szabottan is szervezünk kirándulásokat, kalandtúrákat és más programcsomagokat. A környék egyénileg történő felderítéséhez tavasztól kerékpár kölcsönző szolgáltatással állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére, és az országban mindezidáig egyedülálló borkóstolást kínálunk majd kellemes hangulatú pincelejárattal is rendelkező borozónkban, különleges vacsora és igény szerint magyar népzene kíséretében.

11 szobában és egy kétszobás apartmanban 26 fő elhelyezését biztosítjuk, de legtöbb közülük pótággyal is felszerelhető. A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdővel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, szinte minden kényelmi felszereléssel, egy részük pedig légkondicionálóval is ellátott. A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az egyik földszinti szobaegységet az ő igényeiknek megfelelően rendeztük be, akadálymentes közlekedést biztosítva; és hogy a kényeztetés és a kényelem teljes körű legyen, saját wellness részleggel rendelkezünk, benne élményzuhannyal, finn szaunával és színterápiás jakuzzival.

Kisgyermekekkel érkező családok számára kiságyat, etetőszéket, WC szűkítőt, babakocsit, meséskönyveket és társasjátékokat kínálunk, igény szerint kézműves játszóházat működtetünk; szabadtéri játszóterünk pedig minden bizonnyal a kicsik kedvencévé válik majd.

A napjainkban oly népszerű wellness életmód mellett állást foglalva szolgáltatásaink körét az elmúlt hónapban különféle masszázsokkal egybekötött természetgyógyász szaktanácsadással és asztrológiai tanácsadást megelőző elemzéssel bővítettük, a szerencsi Fürdő és Wellnessházzal együttműködve pedig a jövőben még inkább színesíteni tudjuk majd a megújulásra és pihenésre vágyók programját. Ezen szolgáltatásainkat előzetes egyeztetés alapján vehetik igénybe vendégeink.

Ha az időjárás megengedi udvarunkon és szabadtéri pavilonunkban is számtalan lehetőség nyílik egy kellemes délután eltöltésére, de természetesen nem csak a kikapcsolódni vágyók igényeit elégítjük ki, hiszen sokan vagyunk, akiknek munkája számtalanszor környezetváltozást igényel.

Tréningpanzióként szívesen adunk otthont néhány főt számláló, kisebb üzleti konferenciáknak, csapatépítő céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, tárgyalásoknak, ezeket igény szerint különleges kísérő rendezvényekkel és programokkal kiegészítve. A csapatépítő program felépítésben szakmai segítséget nyújtunk.

Zártkörű rendezvények lebonyolításához saját technikai berendezéseinket (projektor, vetítővászon, hordozható számítógép), valamint hangulatos kávézónkat vagy kemencével is fűthető reggeliző helyiségünket is örömmel az érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk!

Kínálatunk teljessé tételéhez ajánljuk kedves vendégeinknek az udvarházunk szomszédságában üzemelő kiváló konyhájáról ismeretes és méltán híres Oroszlános Borvendéglőt.

A multikulturalitás jegyében ugyanolyan nagy szeretettel és örömmel várjuk a világ bármely pontjáról érkező látogatóinkat, és nyújtunk számukra otthonukban is megszokott kényelmet és segítőkész, barátságos környezetet. Számunkra nem létezik lehetetlen feladat, ha annak eredménye a kedves vendég elégedett mosolya!

Folyamatosan frissülő csomagajánlatainkat idén tematikus rendbe szedtük, az évszakok mellé különböző szimbólumokat és életérzéseket rendelve. Így megalkotott kínálatunkat megtekintheti honlapunkon, vagy részletes információkért és egyénre szabott ajánlatainkért bármikor hívhatja kapcsolattartóinkat!

fizetési lehetőségek
kedvezmények
4 éves korig 100%   szülőkkel egy szobában
Csoport 10%   teltházas foglalás esetén
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Tállya
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió
  • CÍM
    3907 Tállya, Rákóczi út 25-27.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Település ismertető
  • Tállya

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...